APK

Autoservice de Wit – Erkend RWD keuringsstation

In Nederland moet u uw auto APK laten keuren bij garages en keuringsstations die de RDW erkenning hebben. De RDW controleert de erkende bedrijven regelmatig. Bij een APK keuring wordt er gelet op veiligheid, milieu en administratieve zaken.

APK keuring Bergeijk – Autoservice de Wit

Bij Autobedrijf de Wit kunt u terecht voor een deskundige en betrouwbare APK keuring in Bergeijk, Eersel…. en omstreken. Onze monteurs zijn prima opgeleid en zeer ervaren om elk automerk te onderhouden en te keuren. Dus of u nu bij ons komt voor een APK keuring, reparatie, periodiek onderhoud, autoschade herstel of welke auto gerelateerde vraag ook, Autoservice de Wit regelt het voor u!

Wij zorgen voor een vakkundige en betrouwbare APK keuring

Onze facturen zijn altijd helder en duidelijk en wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Autoservice de Wit in Bergeijk belt u altijd als reparaties noodzakelijk zijn om een APK goedkeuring te verkrijgen! Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe tarieven: dit is precies wat APK keuringstation Autoservice de Wit u biedt. Onze garage in Bergeijk is RDW-erkend en BOVAG-lid.

Autoservice de Wit in Bergeijk: uw APK specialist!

Auto goedkoop APK laten keuren in Bergeijk. Neem dan gerust contact op met APK keuringsstation – Autoservice de Wit. Ook voor een APK keuring in Eersel,… of Veldhoven kunt u bij ons terecht. De APK-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘APK-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud, blijft verstandig. Wij adviseren u graag hoe u uw auto het beste kunt onderhouden.

Occasions Bergeijk

Naast het keuren van uw auto, kunt u bij ons de meest prachtige occasions bekijken. U kunt hierbij zoeken op merk, bouwjaar, prijsklasse, enzovoorts. Erg handig en overzichtelijk. Autoservice de Wit is niet alleen één van de beste APK keuringsstations in Bergeijk, Eersel en de omliggende plaatsen: ’t Loo, Weebosch, Luyksgestel, Duizel, Westerhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Knegsel, Hoogeloon, Sterksel, Reusel, Bladel en Hapert. Bent u op zoek naar een goedkope APK keuring, dan nodigen wij u graag uit en de koffie staat klaar!

Werkplaats-afspraak

Autoservice De Wit ook voor: 

Onderhoud en Reparatie alle automerken
APK-Keuringen
Schadeherstel
Airco onderhoud/reparatie
Banden – Winterbanden
Trekhaken 
Vakantiecheck
Accessoires
Bovag garantie
Autoverzekering

Designed by Maikel © 
map-markerphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram