Onderhoud

Reparaties alle merken
Wisseling zomer/winterbanden
APK keuringen
Uitlezen storingen
Vervangen schokbrekers
Onderhoud van alle merken

Autobedrijf De Wit in Bergeijk is al jaren een begrip in de regio. Niet alleen klanten uit de Gemeente Bergeijk maar ook uit de omliggende plaatsen zoals Eersel, komen voor kwalitatief en goedkoop onderhoud naar ons autobedrijf.
Met onze jarenlange ervaring kunnen wij alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verrichten aan alle automerken. Tevens zijn wij gespecialiseerd in autoschade herstel.

Auto onderhoud is noodzakelijk om de levensduur van uw auto te verlengen en tevens zorgt onderhoud ervoor dat u veilig kunt blijven rijden.
Voor professioneel onderhoud aan alle automerken bent u bij Autoservice de Wit in Bergeijk aan het juiste adres.
APK keuring, olie verversen, nieuwe banden, aircoservice, een kleine of grote beurt bij Autoservice de Wit bent u aan het juiste adres.

Hoe vaak is auto-onderhoud nodig

Die vraag wordt vaak gesteld, ten eerste is dit afhankelijk van de kilometerstand,maar minimaal één onderhoudsbeurt per jaar is zeker nodig om veilig met u auto te kunnen rijden. Natuurlijk heeft een oudere auto vaak meer onderhoud nodig dan een moderne (nieuwe) auto. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Autoservice de Wit in Bergeijk adviseert u graag welk onderhoud het beste is voor uw auto.

Grote beurt

Met de grote beurt van Autoservice de Wit in Bergeijk kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijke staat verkeert. Olie, filters en bougies worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden gecontroleerd. Combineer uw grote beurt bij Autoservice de Wit met een APK-keuring en wij voeren de APK-keuring gratis voor u uit!

Kleine beurt

Autoservice de Wit voert de ‘betrouwbaarste kleine beurt’ in de regio uit waarbij olie wordt ververst en uw auto op tientallen punten wordt gecontroleerd. Met deze kleine inspectiebeurt gaat u altijd veilig de weg op.

Autoservice de Wit – Auto onderhoud voor elk automerk

Volledig, goedkoop en snel: daar staat Autoservice de Wit voor! Bij Autoservice de Wit het autobedrijf in Bergeijk werken echte vakmensen. Ze hebben kennis van ieder automerk en zijn deskundig opgeleid om elk automerk te kunnen onderhouden en te repareren. Dankzij jarenlange ervaring en de modernste apparatuur kan Autoservice de Wit bijna ieder probleem aan uw auto verhelpen.

Goedkoop auto onderhoud bij u in de buurt

Mocht er een grote of kleine beurt nodig zijn voor uw auto dan kunnen wij van Autoservice de Wit dit snel en goedkoop voor u uitvoeren. Bent u woonachtig in de gemeente Bergeijk of in de omliggende plaatsen ’t Loo, Weebosch, Luyksgestel, Duizel, Westerhoven, Valkenswaard, Eersel, Veldhoven, Knegsel, Hoogeloon, Sterksel, Reusel, Bladel of Hapert en bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar adres voor reparatie of onderhoud aan uw auto? Vraag dan hier gratis een vrijblijvende offerte aan.

Designed by Maikel © 
map-markerphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram