Pechhulp

24/7 Pechhulp via Autoservice de Wit

Autoservice de Wit staat voor 100% achter het gevoerde onderhoud en daar profiteert u van als klant. Goed en regulier uitgevoerd onderhoud maakt de kans op pech een stuk kleiner.

Trots op onze service

Autoservice de Wit kan daarom de pechhulp Mobiliteit Service aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Mocht u toch pech krijgen, dan zorgen we er voor dat u zo snel mogelijk weer op pad bent. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Uniek! Dag en nacht assistentie in maar liefst 44 landen.

De best mogelijke assistentie

We zullen pech altijd ter plaatse proberen te verhelpen. Immers, hoe eerder u weer mobiel bent, hoe beter. De assistentieverlener van AA-team voor technische storingen is in de regel eerste Autotechnicus en staat, indien nodig in rechtstreeks contact met Autoservice de Wit.

Kan het probleem niet ter plaatse worden opgelost, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde CarXpert gebracht waar het euvel zo snel mogelijk wordt verholpen.

Hart van het AA-team is de geavanceerde telefooncentrale. Deze word de klok rond bemand door kundig personeeel. Dit alles om een vlotte en soepele assistentieverlening te bewerkstelligen.

Vervangend vervoer

Indien noodzakelijk wordt gratis vervangend vervoer geregeld. Er worden zelfs vier dagen vervangend vervoer in het buitenland vergoed. Bijzonder is dat ook uw caravan en aanhangwagen gerepatrieerd worden in deze service.

Het reguliere onderhoud van uw auto dient uit te worden gevoerd door Autoservice de Wit, om deel te kunnen nemen aan deze Mobiliteit Service.

Voor meer informatie kunt u altijd even bellen of binnen lopen bij Autoservice de Wit.

Gaat u weer veel te veel betalen voor een mobiliteitsservice?? Of laat u uw auto onderhouden bij Autoservice de Wit en neem voor slechts €39,95 per jaar een goed pech-hulp abonnement mee.

Het abonnement is gekoppeld aan de auto, NIET aan de bestuurder ervan.

Designed by Maikel © 
map-markerphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram