Schade en herstel

Autoschade is nooit leuk, maar ja een ongeluk zit in een klein hoekje en u kan er altijd mee geconfronteerd worden. Autoschade aan uw bezit is nooit plezierig en komt vaak ongelegen. Daarom werken wij bij Autoservice De Wit in Bergeijk efficiënt en snel aan het herstel van uw auto om het zo snel mogelijk achter de rug te hebben.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor het schadeherstel aan uw auto.

 

Werkwijze Autoservice De Wit – Autoschade Bergeijk

Een kras, deuk of fikse schade moet vertrouwd, vakkundig en snel gerepareerd worden. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het ontzorgen van onze klant. Ons team helpt u met de afwikkeling met de verzekeraar en het invullen van de schadeformulieren. Daarnaast kunt u gewoon mobiel blijven tijdens het herstel, omdat u gebruik kunt maken van een van onze leen-auto’s.

Deuken en motor schade

Heeft uw auto een (flinke) deuk opgelopen? Of nog erger uw auto heeft tevens motor schade opgelopen. Bij Autoservice De Wit lossen wij het voor u op, wij voeren in samenwerking met collega bedrijven alle schade en noodzakelijke reparaties aan uw auto uit.

Een deuk of motor schade aan uw auto? Helaas een ongeluk zit in een klein hoekje. De kosten voor autoschade herstel zijn vaak aanzienlijk. Autoservice De Wit helpt u niet alleen met het verwijderen van de deuken en reparatie van uw auto, maar ook met de schade-afhandeling richting verzekeraar, leasemaatschappij of tussenpersoon.

Hagelschade aan uw auto

Bij De Wit bent u aan het juiste adres om hagelschade te laten herstellen. In samenwerking met collega schade bedrijven en de modernste technieken maken wij uw auto weer als nieuw! Een hagelschade reparatie kan vaak eenvoudig en snel! Neem hier direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Krassen verwijderen en repareren

Een kras op de auto kan een grote ergernis zijn. Heeft uw auto een kras of krasje opgelopen? Deze kras of dit krasje vertrouwd, vakkundig en snel verwijderd. Wij kunnen in samenwerking met onze collega schadebedrijf alle krassen op uw auto verwijderen. Doordat zij werken met de modernste technieken kunnen zij probleemloos alle krassen op uw auto wegwerken.

Steenslag verwijderen en repareren

Naast het herstellen van deuken,krassen en hagelschade kunnen wij uw autoschade door steenslag, snel en meestal eenvoudig laten herstellen. Een motorkap of bumper met steenslag kan problemen veroorzaken aan uw auto. Door steentjes die de lak van uw auto beschadigingen, krijgt roest vrij spel en kan dit zelfs tot grotere schade leiden. Laat daarom steenslag bijwerken of herstellen om erger te voorkomen. Autoservice De Wit adviseert u gratis wat u met deze schade moet doen.

Lakschade aan uw auto

Hoe zuinig u ook op uw auto bent, een kras, lakschade, deuk of steenslag kan gemakkelijk voorkomen, denk alleen maar eens aan parkeerschade. Het blijft verstandig om deze schade zo snel mogelijk te laten herstellen. Uitstel betekent later vaak meer kosten of de inruilwaarde van uw auto daalt er door. Bij autoservice De Wit adviseren wij u gratis wat u met deze schade moet doen zodat uw auto in topconditie blijft.

Geen enkele schade is dezelfde en dat vergt kennis, neem daarom contact op met allround autobedrijf De Wit in Bergeijk.

Onze diensten:

Onderhoud en Reparatie alle automerken.
APK-Keuringen
Schadeherstel
Airco onderhoud/reparatie
Banden – Winterbanden
Trekhaken
Vakantiecheck
Accessoires
Bovag garantie

Designed by Maikel © 
map-markerphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram